OM OSS

antenna-ZDN-G1xBWHY-unsplash

Om Restaurang Bredbar

Vi på restaurangerna Bredbar erbjuder luncher samt catering. Vi har välutbildade kockar med lång erfarenhet som arbetar i våra öppna kök vilket gör att de har direkt kontakt med våra gäster.

Sedan 2012 har Bredbar drivits av familjen Martinos som arbetar med att maten ska vara lagad från grunden i våra kök. Människorna bakom Bredbar lägger fokus på råvarorna, gästerna och miljön för att du ska trivas och få en måltid som är gjord med kärlek.

Vi försöker arbeta så mycket som det går med miljö- och hållbarhetseffekten. Det vi jobbar med är att försöka erbjuda en säsongsbetonad meny där vi använder oss av råvaror som är tillgängliga just nu. Genom att använda oss av säsongbetonad meny försöker vi hjälpa till med att minska produktionen av de råvaror som inte är i säsong och behöver odlas genom andra sätt.

Vi försöker tänka på miljön vid alla punkter från att använda återvunnet papper, utfasning av plast, förnybar el till att återanvända möbler.

Vi försöker även göra våra framsteg genom att arbeta nära våra leverantörer där vi uppmanar dem att samarbeta med närproducerat för att minska utsläpp.